Teleseminar 17 november: Cursor op je hart

Mirjam Kuster 17 november gast in de Cursor op je Hart Teleseminar Serie

In november gaat het gratis Teleseminar Cursor op je Hart van start, waarin je wordt uitgenodigd om meer vanuit je hart te gaan leven. In dit seminar vertellen schrijvers, visionairs, leraren en begeleiders rondom persoonlijke groei over hun methodiek om je aandacht wat meer op je hart te krijgen en daarmee gezonder, gelukkiger of effectiever te worden. Het Teleseminar wordt gepresenteerd door Laura Peeters. Laura’s open manier van vragen stellen en problemen delen komen voort uit haar eigen leven als sociaal ondernemer, moeder, zus, echtgenote en vriendin. Haar kracht is dat ze de vragen kan stellen waar de luisteraars thuis juist antwoord op willen! Door het weergeven van de interesses van de luisteraars, krijgt Laura die informatie van haar gast die iedereen kan toepassen in het leven.

Op iedere seminar avond krijgt een inspirerende professional de kans om zijn of haar kennis en ervaring met jou te delen. Het seminar wordt via de telefoon gegeven, dus je hoeft de deur niet uit. Op donderdag 17 november om 20.00 uur ben ik te gast. Ik praat met Laura over leven vanuit je hart en hoe je lichaam je vertelt wat goed voor je is. Mis het niet en meld je hier aan (je meldt je aan voor het hele seminar van 6 avonden, je hoeft echter niet elke avond live te volgen. Je krijgt een inbelcode maar je kunt ook achteraf een gratis audio opname op MP 3 downloaden).

Het teleseminar Cursor op je hart biedt informatieve tips en suggesties om jouw situatie te verbeteren. Je kunt direct aan de slag. Klik hier voor meer inspiratie en tips voor het Leven vanuit je hart!

Meer info over teleseminar:
Een teleseminar is een seminar dat via de telefoon wordt gegeven. Daardoor hoef je nergens naar toe en bel je gewoon vanuit kantoor of huis in om waardevolle informatie op te doen. Iedereen belt in op een nummer dat je gemaild krijgt als je je opgegeven hebt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een telefonische vergaderlijn van het bedrijf New Telco. De kosten hiervan bedragen 9 eurocent inclusief BTW per minuut.

Scroll naar boven