Mirjam Kuster

Mijn visie

Ik zie een goede gezondheid en vitaliteit als belangrijke pijlers voor het leven. Denken vanuit kansen en mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen is daarbij de uitnodiging. In mijn ogen is het van belang dat iedereen vanuit innerlijke kracht en passie doet wat er klopt. Zo is het mogelijk op een prettige manier nuttig en duurzaam bij te dragen aan de samenleving.

Mijn missie

Mensen vanuit eenvoud en bewustzijn inspireren hun gezondheid te verbeteren, eigenheid te ontdekken en hun innerlijke kracht (terug) te vinden. Ik begeleid mensen die vanuit hun essentie zicht willen krijgen op hoe ze hun gezondheid en welzijn kunnen verbeteren. Kinesiologie is daarbij een methode die ik al op vroege leeftijd heb ontdekt en daarbij zelf als een enorme ondersteuning heb ervaren.

Wie ben ik

Na een tijd in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, werd ik steeds meer geboeid door mensen en hun gedrag. Zo ben ik me in de loop der tijd steeds meer gaan focussen op de begeleiding van mensen. In voortdurende beweging ben ik steeds nieuwsgierig het leven blijven onderzoeken en heb ik mijn passies gevolgd: gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, voeding, vitaliteit, meditatie, natuur, stilte, beweging, contact en eenvoud. Ik ga voor mijn doel en vanuit mijn intentie bepaal ik de richting en zet vervolgens concrete stappen. Hierbij laat ik ruimte voor wat zich bij iedere stap ‘als vanzelf’ aandient. Mijn kwaliteiten in dit proces: intuïtief luisteren, afstemmen, creatieve plannen maken en die vervolgens omzetten in concrete acties, evalueren en reflecteren.

Lees meer over mijn opleidingen en achtergrond.

“De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur.”
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Scroll naar boven