Hooggevoeligheid

Groot empathisch vermogen, stressgevoelig, allergie of voedingsovergevoeligheden, moeite hebben om keuzes te maken, lastig je grens aangeven, rijke fantasie en belevingswereld, vermoeidheid, opmerkzaam zijn, handelen vanuit gevoel maar ook overspoeld kunnen worden door emoties? Een steeds groter percentage van de bevolking is hooggevoelig met alle positieve en negatieve aspecten die daarbij horen. Vooral ook jongere kinderen lijken steeds vaker hoogsensitief te zijn.

Beter te kunnen omgaan met de vele prikkels van onze snelle wereld is voor hooggevoelige mensen vaak een uitdaging. Er wordt veel van ons en onze kinderen gevraagd in deze tijd en de lat ligt vaak hoog. We raken onszelf en onze aarding daarbij makkelijk kwijt. Daarbij kunnen voeding, straling en vaccinaties er soms toe bijdragen dat de zintuigen continue op scherp staan en daarmee het immuunsysteem, de neurotransmitters en de hormonen in het lichaam in onbalans raken.
Aan de hand van diverse spiertesten zorgen we ervoor dat de kleine hersenen en het immuunsysteem optimaal functioneren. Daarnaast kunnen we door middel van kinesiologie ook belangrijke neurotransmitters en hormonen die hiermee te maken hebben balanceren.

“Wat een eye-opener om te voelen wanneer je wel en niet geaard bent en wat de invloed van anderen op je energie niveau is. Ik ga aan de slag met de handige tips”.

“De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur.”
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Scroll naar boven