Burn-out

In onze hectische maatschappij waarin wij veel van onszelf (blijven) vragen ligt een burn-out op de loer. Maar ook een bore-out kan soms aan de orde zijn en de verschijnselen van beiden kunnen veel op elkaar lijken. Vooral mensen die graag geven, veel stress ervaren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben behoren tot de risicogroep. Daarnaast is het van belang te onderzoeken of datgene wat je doet wel écht je passie is. Dit kan namelijk ook van invloed zijn op de klachten die bij een burn-out of bore-out horen. Zo komt het lichaam door kinesiologie opnieuw in beweging, een beweging die energie geeft en kan leiden tot de benodigde verandering.

Naast dat we het immuunsysteem stap voor stap optimaliseren geven we extra aandacht om te ontdekken waar jij energie van krijgt, wat voedend is voor jouw ziel en hoe je dat kan inpassen in het dagelijkse leven. Vervolgens gaan we met de spiertest na welke activiteiten in de periode van herstel het lichaam wel of niet kunnen ondersteunen en wat daarin een passende opbouw kan zijn.

“Wat fijn dat ik via kinesiologie heb ontdekt waar mijn grenzen liggen maar nog veel belangrijker… wat ik echt wil in het leven. Ik heb mijn échte zelf gevonden”.

“De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur.”
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Scroll naar boven