Praktische tips om je potentie volledig te benutten

Praktische tips om volledig tot bloei te komen en helemaal in je kracht te gaan staan:

  1. Stel je wint 6 miljoen, wat zijn dan de dingen die je zou gaan doen in je leven? Welke activiteiten zou je gaan doen en waarom? Fantaseer er maar op los.
  2. Welke elementen benoemd onder 1 zou je nu al meer in je leven kunnen toevoegen (op kleinere schaal wellicht) en wat houdt je tegen om dat te doen? Schrijf alle mitsen en maren je op… Dit zijn de beperkende overtuigingen die je in de weg staan en je energiesysteem kunnen blokkeren. Onderzoek eens wat deze beperkingen je te bieden hebben (anders zou je ze niet hebben, het levert je ook iets op!). Kijk vervolgens of je dit (vaak schijnveiligheid) ook op een andere manier in je leven kan brengen zodat je de beperkingen niet meer nodig hebt.
  3. Om je energie op een optimale manier door te laten stromen kun je op een gemakkelijke manier een verkorte en snelle meridiaanmassage doen: Strijk met een hand langs de binnenkant van de ene arm van de schouder naar de hand en vervolgens langs de achterkant van diezelfde arm weer terug naar de schouder en het hoofd. Herhaal dit voor de andere arm met de andere hand. Strijk vervolgens met beide armen vanuit het voorhoofd over het achterhoofd via de rug en de achterkant benen naar de kleine teen, waarna via de voorkant voeten, voorkant benen, over de buik omhoog gestreken wordt naar de hals. Herhaal dit geheel 3 maal. Tenslotte als afsluiting de 2 hoofdmeridianen 3 maal opstrijken: strijk met een hand vanaf het schaambeen naar boven tot onder de onderlip en met de andere hand tegelijkertijd van het stuitgebied naar boven langs de ruggewervel en over het achterhoofd over het voorhoofd tot boven de bovenlip. Je energie stroomt weer optimaal door en het geeft vitaliteit voor nieuwe stappen.
Scroll naar boven