Verbind je natuur(lijk)

In deze tijd van veranderingen worden we door alle externe omstandigheden steeds meer uitgenodigd naar binnen te keren. Er zijn steeds minder externe prikkels die ons van onze essentie af kunnen houden, maar toch kan het binnenshuis nog een enorme uitdaging zijn om écht even dat moment voor jezelf te nemen. Even de verstilling in, naar je innerlijke wijsheid, terug naar jezelf als anker en voelen wat er voor jou klopt en passend is. Daarom mijn cadeau aan jou op deze dag van de liefde. Ik nodig je uit om woensdag 17 febr. deel te nemen aan een gratis zoom sessie waarin we vanuit de energetische verbinding met elkaar, onszelf en de natuurlijke stroom de frequentie gaan verhogen: van onszelf, de mensheid, moeder Aarde en het universum. Doe je mee met dit moment van verbinding?

We zijn allemaal op zoek naar onze eigen waarheid in deze turbulente tijd en dat is een mooie ontwikkeling. En ieders waarheid kan weer anders zijn, los van wat de media en de politiek ons laat weten. Helaas zie je momenteel vaak polarisatie in de maatschappij terwijl we in essentie allemaal hetzelfde willen: leven in gezondheid en vrijheid en in verbinding met elkaar!

In mijn online sessies die ik momenteel geef komt dit thema vaak voorbij en ook ik ken het vanuit mijn eigen leven en zie het vaak om me heen. Wat kan ondersteunen in deze tijd van grote veranderingen is jezelf steeds opnieuw zo goed mogelijk aarden (gronden wordt het ook wel genoemd). Hoe je dat op een snelle manier kan doen, laat ik in dit filmpje zien. 

Maar naast dat je individueel je eigen ontwikkelingsweg te gaan hebt met alle uitdagingen die er momenteel zijn, hebben wij als mens ook behoefte aan sociale verbinding. Met elkaar vanuit innerlijke kracht op weg naar een mooiere wereld. En hoewel het fysiek samenzijn momenteel nauwelijks kan, is nu een uitgesproken gelegenheid om ons energetisch te verbinden en ons ook verder op dit vlak te ontwikkelen. En vandaar mijn initiatief: laten we op afstand in de energie verbinden en zich laten ontvouwen wat er in het moment wil ontstaan… voor mij ook nieuw en spannend, een experiment maar ik ga dit graag met jullie onderzoeken. Het vindt plaats op woensdag 17 febr. van 21.00u tot 21.30u en deelname is gratis. Het is dus geen vaststaand programma, het zal mede van de (energie van de) groep afhangen en de energie van de dag en dat moment. Trefwoorden van mijn intentie zijn: Licht en liefde, afstemmen, verstilling, wijsheid in je lichaam raadplegen, verbinding vanuit het hart met jezelf en anderen, zijn met wat er is, trilling verhogen, meditatie, van 3D naar 5D, speelsheid, natuur(lijk).  Resoneert dit bij je, ben je benieuwd en sta je open om op een positieve manier bij te dragen aan een nieuwe wereld in wording, voor jezelf en voor je medemens? Dan hoop ik je online te zien!

Stuur een mailtje naar ln.eb2hcuotobfsctd@ofni om je aan te melden dan ontvang je van mij de link op 17 febr. aan het begin van de avond. 

Mijn vraag aan jou is in ieder geval aan het begin en het einde van de online ontmoeting even je camera en microfoon aan te zetten zodat we optimaal met elkaar kunnen verbinden en afsluiten. Naast dat dit je eigen energieniveau verhoogt zal het ook het energieniveau van ons allen verhogen en de aarde ondersteunen in het transformatieproces. Goed om nog even te noemen is dat het deze sessie dus niet gaat om individuele vragen of klachten, maar dat we met elkaar in positieve verbinding met onszelf en vanuit onze innerlijke kracht bij dragen aan een collectief veld om de energie te verhogen. Voor jezelf en het grotere geheel! 

Scroll naar boven