Nu is het tijd voor het creëren van de nieuwe wereld!

Het is overduidelijk voor wie een beetje gevoelig is, we zitten middenin een enorme transformatie. En vanuit welke hoek je het ook bekijkt, hoe je mening ook is over alles wat er gaande is in de wereld… we zijn het allemaal over één ding eens: de wereld is veranderd en zal ook nooit meer hetzelfde worden. Het goede nieuws: wij hebben wel degelijk invloed op de toekomst. Dus laat los wat niet meer passend is, stap in je kracht en laat excuses en afleiding voorgoed gaan. De uitnodiging is volgens mij te stappen in het onbekende, zonder houvast in vertrouwen. Vanuit je kern en je hart weet je wat te doen hebt en wat je bij te dragen hebt. De wereld wacht op jou! Vanuit jouw autonomie kun je verschil maken. En ieder doet dat op zijn eigen manier! Vanuit verantwoordelijkheid en in vrijheid want échte vrijheid zit namelijk in jezelf.

In veel religies en theorieën komt deze tijd naar voren als een belangrijk moment in de evolutie van de mensheid. En of het nou waar is of niet, dat we leven in een bijzondere tijd valt niet te ontkennen. Een tijd waarin we wellicht meer dan ooit uitgedaagd worden in geduld, verdraagzaamheid en het blijven zoeken en houden van verbinding, ook al kan de ander een hele andere visie of mening hebben. Ieder heeft zijn eigen pad te lopen in het leven, hoe dat ook loopt. In essentie willen we volgens mij allemaal hetzelfde: een gezond en gelukkig leven in vrijheid en liefde. 

Hoe zou het zijn als we met elkaar het hebben over hoe we de nieuwe wereld voor ons willen zien en van daaruit handelen? De blik richten op wat ons verbind in deze crisis. Een crisis gaat meestal vooraf aan een enorme transformatie. Mijn wens is dat we met elkaar die transformatie vorm geven vanuit de verbinding. Van angst naar liefde, van tekort naar overvloed, van gemis naar dankbaarheid voor wat er is.  En vanuit die positieve emoties als liefde, passie en dankbaarheid ons voorstellen hoe we de wereld in de toekomst voor ons willen zien. Wat gunnen we onze kinderen, wat gunnen we de ander en onszelf, hoe ziet de wereld er dan uit? Zo kunnen we met elkaar de nieuwe wereld scheppen. En als we die gedachten en beelden met elkaar delen dan ontstaat er een andere energie. Een positieve en inspirerende energie. En vanuit energie kan er gemanifesteerd worden, hoe zou het zijn als we al die positieve energie nu bundelen.

Wat staat er nog in de weg om de schepper in jou ten volle te laten creëren? Alles mag er zijn en verlicht worden, juist door het even toe te laten. Van daaruit ontstaat nieuwe ruimte waarin er iets nieuws kan ontstaan vanuit echte innerlijke kracht.

Ik wens je mooie feestdagen toe waarin jouw wensen en verlangens voor de toekomst van onze wereld ruimte krijgen. Met respect naar de keuzes en manier van leven van de ander. Benut je creativiteit, zoek de verbinding en creëer de nieuwe wereld. Op naar een mooie toekomst in verbinding met moeder aarde en elkaar. Kijk hier voor wat inspiratie.

Scroll naar boven