Bewust en stressvrij je passie leven

Donderdag 26 januari: Bewust en stressvrij je passie leven!

Wil jij 2012 vol nieuwe energie en vitaliteit starten? En wil je dat je deze keer je goede voornemens ook écht vol kan houden? Kom dan op donderdag 26 januari om 20.00 uur naar de Cultuurcampus in Vleuterweide en ontdek hoe je dat kan doen.

Op deze inspirerende avond nemen Gemma van Dongen en Mirjam Kuster je mee in een stukje zelfonderzoek naar lichaamsbewustzijn. Door het doen van adem- en aandachtsoefeningen vanuit de Hatha Yoga kom je tot meer ontspanning en krijg je beter contact met je lichaam. Je maakt kennis met Touch for Health/ kinesiologie en we ontdekken vanuit die invalshoek hoe je jezelf op een eenvoudige manier beter kunt aarden en hoe je beter in je eigen centrum kunt komen. Vanuit ontspanning geven we op een creatieve manier aandacht aan hoe je meer in contact kunt komen met je passie en wat een eerste stap zou kunnen zijn naar wat je werkelijk wilt.

Je krijgt een aantal praktische tips mee naar huis waarmee je direct aan de slag kunt. Op een creatieve speelse wijze met het lichaam als uitgangspunt! Lijkt het je wat, zet de eerste stap op weg naar je goede voornemens en meld je aan: http://www.touch2be.nl/contact/ Wacht niet te lang, want vol is vol. Graag tot ziens, wees welkom!

Datum:      Donderdag 26 januari 2012  20.00 – 22.00 uur
Locatie:     Cultuurcampus Vleuterweide, Burchtpoort 16, Vleuten
Kosten:     € 10,- inclusief consumpties


Gemma van Dongen, docente Hatha Yoga, www.yogagemma.nl

Mirjam Kuster, creatieve kinesiologische begeleiding,  www.touch2be.nl

Scroll naar boven