Ondersteun zelf je darmflora!

Als je je darmflora en je spijsvertering wilt ondersteunen is waterkefir een makkelijk zelf te bereiden probiotisch drankje. Ik drink het zelf al geruime tijd ter ondersteuning. Het is fris en bruisend en ook kinderen zijn er vaak gek op (het smaakt een beetje zoals Sisi maar dan dus een gezonde variant). Zo snijdt het mes aan 2 kanten: kinderen drinken minder frisdrank met allerlei ongezonde toevoegingen en in plaats daarvan ondersteunen ze juist hun immuunsysteem.

HPIM3611 225x300Na bereiding bevat de waterkefir diverse vitamines (verschillende B’s, C, D en H), mineralen en essentiële aminozuren. De grote hoeveelheid rechtsdraaiende melkzuurbacteriën in de drank ondersteunen een goede darmflora. Daarnaast kan het bij veel andere klachten de gezondheid helpen verbeteren.

Door de eenmalige aanschaf van waterkefirkorrels kun je levenslang zelf deze bijzondere drank bereiden. Er hoeven slechts enkele ingrediënten te worden toegevoegd, namelijk water, vruchten en suiker. De bereiding van waterkefir is dus redelijk eenvoudig en zeer betaalbaar! Een goede stap op weg naar een betere gezondheid!

Mocht je zelf waterkefir willen maken en de korrels willen bestellen, klik dan hier voor meer informatie (met dank aan S.J. Kemperman van www.waterkefir.net).

Wil jij je immuunsysteem nog verder ondersteunen en ben jij benieuwd of alle basisvitaminen en mineralen goed worden opgenomen, verwerkt en afgebroken?

"De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur."
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Touch2be

Waterbieslaan 65
3452 AM Vleuten

+31 6 44946401
Route

Aangesloten bij

Kvk 50696904
Beroepsvereniging BvK 11.01.172 K
VBAG 21711005 en koepel RBCZ 306012
AGB zorgverlener 90-53383
AGB praktijk: 90-04468