+31 6 44946401     

Het jaar 2020, het klinkt als een magisch getal. En als we kijken naar de planeet standen belooft het een jaar van transitie en diepe transformatie te worden.
Een jaar waarin we afrekenen met oude knellende banden om nieuwe verbindingen en samenwerkingen aan te gaan. Om helemaal te kunnen gaan leven zoals we bedoeld zijn. Waar wil jij je op richten in dit nieuwe jaar, wat wil jij uitstralen? Het is meer dan ooit de tijd om naar binnen te gaan, en je vervolgens moedig vanuit innerlijke kracht te laten zien en horen. Van angst naar liefde! 

Ken je dat? Je wilt gezond eten maar omdat vol te houden is het wel van belang dat het dan ook lekker is.
En dat je af en toe een lekker tussendoortje hebt. Probeer deze zelfgemaakte brownies, heel gezond en makkelijk te maken en om je vingers bij af te likken.

Als we klachten hebben of niet lekker in ons vel zitten is de verleiding groot om ons te focussen op datgene wat niet goed functioneert of lekker gaat. Naast dat het veel energie kost en het je humeur meestal niet ten goede komt, bestaat de kans om (op den duur) in een vicieuze cirkel te komen. Je trekt aan wat je uitstraalt wordt wel gezegd. Positieve gezondheid als uitgangspunt is een manier om op een andere manier te kijken, betekenisvol én met de regie in eigen hand!

De gezellige decembermaand komt er weer aan. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw gaan vaak met veel lekker eten gepaard. Maar al dat lekkers is niet altijd even gezond. Vandaar dat ik op zoek ging naar een gezond recept voor pepernoten. Een beetje van Rineke Dijkinga en een beetje van mezelf, ik deel het graag met je.

 

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacy wet (AVG of GDPR) in werking, een wet waar we allemaal mee te maken hebben omdat het om persoonsgegevens gaat. Dus wel belangrijk om even aandacht aan te besteden. In deze blog geef ik aan wat de veranderingen zijn in mijn werkwijze naar aanleiding van de nieuwe wetgeving en wat jij daar als (potentiële) cliënt van gaat merken. 

"De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur."
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Touch2be

Waterbieslaan 65
3452 AM Vleuten

+31 6 44946401
Route

Aangesloten bij

Kvk 50696904
Beroepsvereniging BvK 11.01.172 K
VBAG 21711005 en koepel RBCZ 306012
AGB zorgverlener 90-53383
AGB praktijk: 90-04468