Verbind je natuur(lijk): doe je mee 17 febr. om 21.00u?

In deze tijd van veranderingen worden we door alle externe omstandigheden steeds meer uitgenodigd naar binnen te keren. Er zijn steeds minder externe prikkels die ons van onze essentie af kunnen houden, maar toch kan het binnenshuis nog een enorme uitdaging zijn om écht even dat moment voor jezelf te nemen. Even de verstilling in, naar je innerlijke wijsheid, terug naar jezelf als anker en voelen wat er voor jou klopt en passend is. Daarom mijn cadeau aan jou op deze dag van de liefde. Ik nodig je uit om woensdag 17 febr. deel te nemen aan een gratis zoom sessie waarin we vanuit de energetische verbinding met elkaar, onszelf en de natuurlijke stroom de frequentie gaan verhogen: van onszelf, de mensheid, moeder Aarde en het universum. Doe je mee met dit moment van verbinding?

Volg je innerlijke kompas en vaar je eigen koers in 2021

De feestdagen achter de rug, zeer bijzondere feestdagen deze keer. En nu januari… wat gaat dit jahttps://www.iph.nl/ar ons brengen? Meer dan ooit is er in mijn ogen de uitnodiging om je gezondheid in eigen hand te nemen en vanuit innerlijke kracht je koers te bepalen. Niet als slachtoffer van de externe omstandigheden maar als de creator van je eigen leven. Maar hoe doe je dat?

healing bodyIk krijg in de praktijk vaak de vraag hoe ik met de uitdagingen in deze tijd omga. Meer dan ooit is het in mijn ogen nu belangrijk om de beste maatjes met je lichaam, met je wezen, met je energie te zijn. Je eigen autoriteit te zijn met jouw waarheid die voor jou kloppend voelt. In deze tijd is het belangrijk om veel aan preventie te doen, je eigen functioneren te evalueren en optimaliseren vanuit een liefdevolle en stimulerende houding. Vanuit liefde voor jezelf en met respect naar je lichaam... stromend naar de liefde voor anderen, de natuur, de kosmos en met respect naar iedereen. Ik deel graag een paar simpele tips met je die je wellicht kunnen inspireren.

We leven in een bizarre tijd vol uitdagingen. Wie had dit een jaar geleden kunnen bedenken? Onze vrije bewegingen zijn niet meer vanzelfsprekend en er is voor ons allen te offeren op dit moment. We doen het immers samen, met elkaar en voor elkaar! Een tijd die ons terugbrengt naar onze essentie, waar gaat het ons in wezen om? En wat hangt daar  dan allemaal mee samen? Bestaansrecht, naastenliefde, vrijheid. En dat raakt in ons allemaal iets aan, vandaar ook de polarisatie en het onbegrip dat je in het dagelijkse leven kan tegenkomen. Ieder heeft zijn eigen waarheid, niemand weet DE waarheid. Bestaat DE waarheid eigenlijk wel? We willen toch allemaal hetzelfde? Wat brengt ons deze bijzondere tijd?

Hoe vergaat het jou nu we steeds wat meer 'mogen'? Sinds 11 mei ben ik weer live aan het werk in de praktijk en hoor ik van heel veel mensen dat de afgelopen periode hen, naast het individuele leed en alle inperkingen, ergens ook wel goed heeft gedaan). We zijn letterlijk en figuurlijk even op onszelf teruggeworpen, een time-out. Even afstemmen, afvragen loop ik nog wel op mijn (zielen)pad,  ben ik nog verbonden met mijn natuur(lijke ritme)? Voel ik me vrij om dingen anders te gaan doen als dat goed voelt? Dit zijn in mijn ogen zeer essentiële vragen. Ook bij mij kwamen deze vragen de afgelopen maanden voorbij. Wat een bijzondere tijd om na te denken waar het leven in essentie over gaat.

"De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur."
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Touch2be

Waterbieslaan 65
3452 AM Vleuten

+31 6 44946401
Route

Aangesloten bij

Kvk 50696904
Beroepsvereniging LVNT 1101172K
VBAG 21711005 en koepel RBCZ 306012
AGB zorgverlener 90-53383
AGB praktijk: 90-04468