De tijd is NU, het is aan ons... jij bent de schepper van je eigen leven.
Samen creëren wij een mooie wereld met elkaar!

creatieHet is overduidelijk voor wie een beetje gevoelig is, we zitten middenin een enorme transformatie. En vanuit welke hoek je het ook bekijkt, hoe je mening ook is over alles wat er gaande is in de wereld... we zijn het allemaal over één ding eens: de wereld is veranderd en zal ook nooit meer hetzelfde worden. Het goede nieuws: wij hebben wel degelijk invloed op de toekomst. Dus laat los wat niet meer passend is, stap in je kracht en laat excuses en afleiding voorgoed gaan. De uitnodiging is volgens mij te stappen in het onbekende, zonder houvast in vertrouwen. Vanuit je kern en je hart weet je wat te doen hebt en wat je bij te dragen hebt. De wereld wacht op jou! Vanuit jouw autonomie kun je verschil maken. En ieder doet dat op zijn eigen manier. Vanuit verantwoordelijkheid en in vrijheid want échte vrijheid zit namelijk in jezelf.

Verbind je natuur(lijk): doe je mee 17 febr. om 21.00u?

In deze tijd van veranderingen worden we door alle externe omstandigheden steeds meer uitgenodigd naar binnen te keren. Er zijn steeds minder externe prikkels die ons van onze essentie af kunnen houden, maar toch kan het binnenshuis nog een enorme uitdaging zijn om écht even dat moment voor jezelf te nemen. Even de verstilling in, naar je innerlijke wijsheid, terug naar jezelf als anker en voelen wat er voor jou klopt en passend is. Daarom mijn cadeau aan jou op deze dag van de liefde. Ik nodig je uit om woensdag 17 febr. deel te nemen aan een gratis zoom sessie waarin we vanuit de energetische verbinding met elkaar, onszelf en de natuurlijke stroom de frequentie gaan verhogen: van onszelf, de mensheid, moeder Aarde en het universum. Doe je mee met dit moment van verbinding?

Volg je innerlijke kompas en vaar je eigen koers in 2021

De feestdagen achter de rug, zeer bijzondere feestdagen deze keer. En nu januari… wat gaat dit jahttps://www.iph.nl/ar ons brengen? Meer dan ooit is er in mijn ogen de uitnodiging om je gezondheid in eigen hand te nemen en vanuit innerlijke kracht je koers te bepalen. Niet als slachtoffer van de externe omstandigheden maar als de creator van je eigen leven. Maar hoe doe je dat?

healing bodyIk krijg in de praktijk vaak de vraag hoe ik met de uitdagingen in deze tijd omga. Meer dan ooit is het in mijn ogen nu belangrijk om de beste maatjes met je lichaam, met je wezen, met je energie te zijn. Je eigen autoriteit te zijn met jouw waarheid die voor jou kloppend voelt. In deze tijd is het belangrijk om veel aan preventie te doen, je eigen functioneren te evalueren en optimaliseren vanuit een liefdevolle en stimulerende houding. Vanuit liefde voor jezelf en met respect naar je lichaam... stromend naar de liefde voor anderen, de natuur, de kosmos en met respect naar iedereen. Ik deel graag een paar simpele tips met je die je wellicht kunnen inspireren.

We leven in een bizarre tijd vol uitdagingen. Wie had dit een jaar geleden kunnen bedenken? Onze vrije bewegingen zijn niet meer vanzelfsprekend en er is voor ons allen te offeren op dit moment. We doen het immers samen, met elkaar en voor elkaar! Een tijd die ons terugbrengt naar onze essentie, waar gaat het ons in wezen om? En wat hangt daar  dan allemaal mee samen? Bestaansrecht, naastenliefde, vrijheid. En dat raakt in ons allemaal iets aan, vandaar ook de polarisatie en het onbegrip dat je in het dagelijkse leven kan tegenkomen. Ieder heeft zijn eigen waarheid, niemand weet DE waarheid. Bestaat DE waarheid eigenlijk wel? We willen toch allemaal hetzelfde? Wat brengt ons deze bijzondere tijd?

"De natuur geneest, de therapeut is niet de meester, maar de dienaar van de natuur,
de zieke wordt teruggeleid naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur."
Hippocrates: Griekse arts, grondlegger van de westerse Geneeskunde

Touch2be

Waterbieslaan 65
3452 AM Vleuten

+31 6 44946401
Route

Aangesloten bij

Kvk 50696904
Beroepsvereniging VBAG 21711005
Koepelorganisatie RBCZ 306012
AGB zorgverlener 90-53383
AGB praktijk: 90-04468